torstai 22. huhtikuuta 2010

Poimintoja syys-joulukuu 2008

Pääsin varsinaisesti aloittamaan tämän tehtävän vasta nyt, joten valittavana oli vain kaukana takanapäin oleva jakso:
 
1)
 
Monesti lukisin itse asiat ihan oikealta paperilta kuin tietokoneen näytöltä.  Olen näet kynän kanssa lukija. Tässä olisi oiva tapa panna jutut paperille.
 
2)
Toinen, johon haluan tarttua, on NING-juttu.  Tähän tutustuin itse vastikään eräällä toisella kurssilla.  Päätin silloin, että perehdyn asiaan paremmin sitten, kun on aikaa vähän enemmän.  Tämä Ning on nimittäin todella monipuolinen.
 
ja Ning:
 
 
 
3)
Kolmas juttu liittyy tähän aihealueeseemme, blogeihin: http://opeblogi.blogspot.com/2008/12/blogit-opetuksessa.html 
 
Tunnustan edelleenkin vierastavani erilaisia blogeja.  En yleensä lue niitä, enkä missään nimessä kirjoitakaan niitä - ainakaan vielä.  Ehkä joskus sitten....   Mutta olen kuitenkin sitä mieltä, että ne lukevat ja kirjoittavat, jotka haluavat.  Ja kirjoittamiseen on ihan hyvä saada oppia.
 
4)
Neljänneksi valitsin kirjallisuuteen liittyvän aiheen: http://opeblogi.blogspot.com/2008/12/hyv-kirjallisuus-hyv.html 
 
Perusteluna sanon, että pidän erittäin paljon kirjallisuudesta, luen paljon ja parhaillaan olen lukemassa Sofi Oksasen Puhdistus-kirjaa.
 
Lopuksi haluan sanoa, että ihmettelen joskus ihmisten intoa kirjoittaa kaiken kansan luettaviksi niin monenlaisia juttuja, hienommin sanottuna blogeja, jopa omasta elämästään.  No, tässä meidän tehtävässämme nyt ei ollut mitään itsensä "paljastuksia", mutta kyllä niitä olemassa on.   Ihmettelen myös joskus ihmisten intoa lukea toisten blogeja.  Onko se jotakin tirkistelyn tapaista, samalaista kuin reality-sarjojen katsominen?   Eikö omassa elämässä ole riittävästi tapahtumia?
 
Ja mistä se aika kaikenlaiseen kirjoitteluun otetaan?  Minulla ainakin menee työn, opiskelujen, harrastusten, perheen ja elukoitten kanssa puuhaillessa niin paljon aikaa, että en kyllä joutaisi enkä viitsisikään istua naputtelemaan koneelle, mitä tänään tein hevoseni tai koirani tms. kanssa.
 
No, ehkä olin vähän jyrkkä.
 
Tervehtien Pirkko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti