tiistai 27. huhtikuuta 2010

"Pikkasen otin henkilökohtasesti"

Ihailen, kuinka jonkun aika riittää näin tiiviiseen bloggailuun ja taito. Annen tavoin uskon tulevaisuuden yhteydenpitoon verkossa ja säästän siten luontoa ja ihmisten aikaa.Sosiaalisuus on kaiketi sitä, millaiseksi itse luomme sen syvyyden.

http://opeblogi.blogspot.com/2009/05/pikkasen-otin-henkilokohtasesti.html

2 kommenttia:

  1. Sosiaalinen (?) media... Varmasti perinteisesti näitä asioita mielletään kasvokkain tapahtuvaksi hommaksi. Tarkempia määritelmiä saattaisi nyt jo löytyä ja varmasti jatkossa tarkemminkin tutkitaan ja määritellään "sosiaalisuutta". Uskon, että näihin määrittelyihin tulee muutoksia... Varmasti tuossa Annen blogin esittelimissä/pohtimissa keskusteluissa niitä esiin tuleekin. Kritiikkiä varmaan tarvitaan, mutta myös asioiden (...silmäilin vain niitä) kokonaan uudelleen tarkastelua . Maailma muuttuu, Eskoseni...!

    VastaaPoista
  2. Tässä blogissa oli jotain tuttua: fillarinyplääjä Tarmo Thorström mainittiin esimerkkinä sosiaalisenmedian käyttäjistä. Kivaa! Rauma ja pitsinnypläys elää ja voi hyvin täälläkin, jee! Itsekin joskus nypläilin. Nyt välineet odottavat käyttöä varastossa. Tämän kesän erikoisuutena Rauman pitsiviikolla ovat muuten nyplätyt fallokset. Mitäs siihen sanois? t. Auli

    VastaaPoista